Det kan være en stor udfordring at leve med en autoimmun sygdom. Hverdagen kan være præget af svingende energiniveauer og frustration – det kan føles som om, man bærer en tung, usynlig rygsæk op ad en stejl bakke, mens alle andre lette og energifulde danser forbi.

Man kan føle sig i splid med sin krop, fordi det næsten er som om, den modarbejder én. Som om, at kroppen gør livet svært for én, og at man så at sige starter i minus.

Stress, depression og ængstelse baseret på problematikker ift. at have en autoimmunsygdom er ikke ualmindeligt.

Men sådan behøver det ikke at være!

Den autoimmune sygdom kan være et vindue til at give dig selv, hvad du virkelig har brug for – i krop, psyke og sjæl. Den kan være et kompas, vi kan bruge til at navigere med, så du kan få det bedst tænkelige liv fyldt med energi og glæde. Et liv, hvor du er fri til at gøre det, du har lyst til uden at blive holdt tilbage af din autoimmune sygdom. Et liv, hvor du har overskud og energi til at forfølge dine vildeste drømme – og have en rig og afbalanceret hverdag.

Jeg er af den overbevisning, at vore kroppe aldrig er imod os – de ønsker altid på bedste vis at holde os raske og sunde. Sammen kan vi afkode din krops signaler og finde ud af, hvordan vi bedst muligt nærer dig – på det fysiske, psykiske, sociale og sjælelige plan.

  • Vi kigger på din livsstil, som er et vigtigt element i at slutte fred med sin krop og autoimmune sygdom.
  • Vi løser skjulte, psykiske blokeringer og gamle traumer – kropslige, som psykiske.
  • Vi taler om det, du bekymrer dig om og bruger værktøjer til at slippe bekymringerne og nyde nuet.
  • Vi bearbejder dét at have en kronisk sygdom og den sorg og frustration, der kan være forbundet dermed.
  • Kropsbehandlingen giver din krop en vigtig mulighed for at hele og for at styrke immunforsvaret.
  • Kropsbehandlingen giver dig også mulighed for at få et nyt og omsorgsfuldt forhold til din krop.
  • Værktøjer og øvelser laver vi sammen, og du tager dem med hjem, så du kan forblive i din proces med at skabe et nyt og kærligt forhold til dig selv og din krop.

For dig, som ønsker at dykke ned i denne livsgivende proces i at blive ét med dig selv igen, vil jeg glæde mig til at tage imod dig i mit lokale på Østerbro (tæt ved Østerbro Station) eller online via Skype.

Efter mange år med en autoimmun sygdom i ubalance, som fungerede som en klods om benet på mig, er det blevet mit hjertearbejde at hjælpe andre til at leve et rigt liv uden at føle sig holdt tilbage af den usynlige, tunge rygsæk. Jeg glæder mig til at høre fra dig via kontaktformularen.