Vores kropsbillede handler om, hvordan vi tænker og føler om vore kroppe, snarere end om hvordan vore kroppe egentlig ser ud. Kropsbillede handler om, hvordan vi opfatter kroppen og om hvilket forhold vi har til den.

Rigtig mange af os har levet med et negativt kropsbillede. Vi kan bruge uendelig mængder af energi på at tænke negativt om vore kroppe, og vi kan bruge flere år af vores liv på at sulte os selv, overspise eller overtræne og stadig være tilbage ved det samme udgangspunkt – et negativt kropsbillede, som fylder i vores bevidsthed, hæmmer os i dagligdagen, giver frustration og tapper os for energi og livsglæde.

Sammen finder vi frem til de skjulte blokeringer, der kan ligge i både krop og sind, som kan være med til at holde dig fastlåst i negative mønstre. Gennem samtaleterapi, kropsbehandling og skræddersyede øvelser bliver du kærligt guidet igennem processen i at slutte fred med dig selv og din krop, så du kan genfinde glæden og skabe det liv, du drømmer om.

Til dig, som er klar til at starte denne healende proces, står jeg parat til at guide dig, enten i mit lokale på Østerbro eller online via Skype.

Efter selv at have kæmpet imod min krop og mit eget spejlbillede i mange år, er jeg så taknemmelig for at kunne guide andre, der kæmper, så du endelig kan indstille kampen og slutte fred med dig selv. Du kan kontakte mig her. Jeg ser frem til at høre fra dig.