MODTAG MIT GRATIS NYHEDSBREV MED MÅNEDLIGE TIPS OG ARTIKLER OM CØLIAKI & AUTOIMMUNT HELBRED, KROP + PSYKE

Mere om kropsbehandlingen

Psykomotorisk terapi er kropsterapi. Her følger en nærmere og mere detaljeret version af indholdet i og formålet med en session.

  • Psykomotorisk terapi er en holistisk terapiform, som tager udgangspunkt i de kropslige, mentale, psykiske og sociale aspekter af dig, for vi er perfekte helheder, hvor hvert af disse aspekter har indflydelse på hinanden. En session består af samtale, kropsbehandling og øvelser.

 

Essentielt set handler psykomotorisk terapi om at skabe en tydeligere forbindelse mellem krop og sind og om at nære dit nervesystem. Dette sker gennem tre forskellige elementer: samtale,manuel behandling og krop/psykeøvelser, hvilke tilsammen danner kernen af en psykomotorisk terapi-session.
Indenfor psykomotorisk terapi er målet at assistere dit nervesystem i selvhealing og emotionel selvregulering. 

Hjernen processerer information på tre forskellige hierarkiske niveauer: kropslige sansninger (det autonome nervesystem), emotioner (det limbiske system) og kognition (det præfrontale kortex.)

Psykomotorisk terapi integrerer alle disse niveauer gennem samtale (det præfrontale kortex og limbiske system), manuel behandling (det autonome nervesystem) og krop/psykeøvelser, afspænding og meditation (det autonome nervesystem og limbiske system.)
Gennem samtale, manuel behandling og øvelser kan du give slip på kropslige & psykiske spændinger. Det autonome nervesystem assisteresi at udvide sit funktionsniveau, stressniveauet sænkes og oxytocin frigives. Oxytocin er en neurotransmitter, hvis funktion bl.a. er at reducere ængstelighed, fremme heling og skabe en tilstand af afslapning og velvære hos dig.

Den manuelle behandlings formål er at afbalancere elasticiteten af dit bindevæv og muskler, hvilket kan resultere i smertelindring og afspænding.

Den manuelle behandling kan hjælpe dig til at styrke din kropsbevidsthed via en dybere sensorisk forbindelse til koppen og en forøget opmærksomhed på kropssignaler, hvilket regulerer ængstelse og stress. Verbaliseringsprocessen, som er en del af den manuelle behandling, hjælper dig til at integrere dine oplevelser, styrke din kropsbevidsthed og reducere stress, smerte og uhensigtsmæssige spændinger.Her kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder. Du er også velkommen til at kontakte mig på tlf. 42300402 eller via kontaktformularen nedenunder, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid.

USA