Psykomotorisk terapeut med fokus på autoimmune sygdomme + psyken

Mit navn er Luca Sofia Engen.

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, afspændingspædagog og holistisk personlig træner fra Professionshøjskolen UCC og VIA University College. Herudover er jeg certificeret esoterisk healer fra Spirituelt Center i Frederikshavn.

Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde glæden igen – ved din krop, ved dig selv og ved dit liv.

Jeg hjælper dig med at slutte fred med din krop, slippe fri af begrænsende overbevisninger, stress og negative tankemønstre og skabe et liv fyldt med glæde, så du kan blive fri til at være den, du er uden at være hæmmet af din autoimmune sygdom.


Jeg har opdaget…

  • At du kan blive glad – for dig selv, din krop og dit liv. Sådan rigtig, rigtig glad.

  • At det er igennem kærlig omsorg over for dig selv, at du skaber balance i dit liv.

  • At det aldrig er for sent.

Jeg ved, hvordan det er at mangle håbet til at se, hvordan det overhovedet nogensinde kan blive anderledes.

Det lover jeg dig, at det kan.

Begynd din rejse til en krop og et liv i balance i dag ved at skrive dig op til mit nyhedsbrev her på forsiden eller kontakt mig for at booke en session. Du kan også læse nogle spændende artikler om autoimmunt helbred, krop og psyke på bloggen.